Foto: pr

Dames midweeks DES '72 doet goede zaken

  Sport

Papendrecht - De dames midweeks wist door de winst op de Veneco/Velo met 15-7 op te schuiven naar de tweede plaats achter Ventura uit Schiedam. De achterstand bedraagt nu nog maar 3 punten.

De B1 wist haar inhaalwedstrijd tegen ETC helaas niet in winst om te zetten. De meiden werkten hard in de wedstrijd, maar verloren toch met 12-6.

De D1 heeft het op dit moment even moeilijk, doordat zij vanaf het begin van dit jaar hoger zijn ingedeeld.

De eerste helft wist dit team de tegenstander HVOS goed bij te houden. Bij rust was de stand 10-09 in het voordeel van HVOS. De tweede helft was HVOS net een maatje te groot en werd de eindstand 21-15 in het voordeel van HVOS.

De D2 komt steeds beter in haar spel. Door collectief verdedigen en goed af te ronden in de aanval wist dit team te winnen van TGOB met 15-7.

De F jeugd krijgt ook de smaak te pakken en wist wederom te winnen. Nu werd door goed te verdedigen en door uitmuntend keeperswerk gewonnen met 12-2.

DES '72 is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Zij mogen een maand gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden. Interesse? Neem contact op via des72@handbal.nl.

Meer berichten


 

Meeste reacties