Dames b1 wist na een spannende wedstrijd met 1 punt verschil te winnen. (Foto: Privé)
Dames b1 wist na een spannende wedstrijd met 1 punt verschil te winnen. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Gemakkelijke overwinning voor DES heren 1

  Sport

DES heren 1, het team dat speelt onder de naam Drechtsteden 1 (een samenwerkingsverband tussen DES '72, Conventus en Saturnus '72), moest dit regenachtige weekeinde op het buitenveld aantreden tegen Hellas 1 uit Den Haag.

PAPENDRECHT - Na de moeizaam tot stand gekomen overwinning vorige week werd het nu een gemakkelijke overwinning. Door goed verdedigen en een scherpe afronding werd ruim gewonnen met 25-12. Heren 2 speelde tegen Roda '71 een goede wedstrijd, maar en verloor uiteindelijk net met 19-13. Heren junioren speelde een spannende wedstrijd tegen Savosa uit Barendrecht. In de laatste seconden konden de heren junioren nog de gelijkmaker maken, waardoor het uiteindelijk 18-18 werd. Door dit gelijkspel behoudt dit team de 3e plaats in de competitie. De B1 speelde ook een spannende wedstrijd tegen Conventus B1. Pas in de laatste minuut werd het verschil gemaakt en won de B1 met 1 doelpunt verschil met 9-8.

De D1 doet het goed en won nu ook weer ruim met 23-11 tegen TOGB. Hierdoor staan zij op de 2e plaats met 2 verliespunten meer dan ETC. De C1 heeft het deze competitie heel moeilijk. Zij moest dit weekeinde tegen het sterke Drechtsteden C1 spelen. In het begin ging het nog gelijk op, maar nadat Drechtsteden gas gaf, liep de C1 al gauw achter de feiten aan en verloor met 27-6. De F1 had het ook moeilijk. Maar in een hele leuke wedstrijd verloor dit team met 8-4 van Savosa.

Meer berichten