A jeugd DES'72. (Foto: Privé
A jeugd DES'72. (Foto: Privé (Foto: Privé)

Heren junioren DES '72 winnen Ruud Adema bokaal

  Sport

De heren junioren van DES '72 uit Papendrecht wisten in een zinderende, maar vooral sportieve wedstrijd tegen Savosa uit Barendrecht de Ruud Adema bokaal mee naar Papendrecht te nemen.

PAPENDRECHT - De eerste helft ging het gelijk op. Er werd over en weer gescoord. De tweede helft maakte de keeper van DES '72 Max Erkelens het verschil door een aantal cruciale reddingen, waardoor DES ' 72 een gat kon slaan. Het lukte het goed spelende team van Savosa niet meer om het gat te dichten. Uiteindelijk won DES '72 met 21-18 en konden zij de felbegeerde beker in ontvangst nemen. Afgelopen dinsdag speelden de heren junioren hun laatste veldwedstrijd tegen Saturnus '72 uit Ridderkerk. Door de warmte werd het voor beide teams een moeizame wedstrijd, waarbij DES '72 aan het laatste eind trok en won met 22-17.

Op 13 juli vindt voordat we op zomervakantie gaan nog een laatste evenement plaats op het veld van DES '72 aan het van der Palmpad in Papendrecht. Er zijn dan de ouder-kind wedstrijden van alle jeugdteams van de F tot en met de A jeugd. Dan kunnen de ouders laten zien hoe goed zij kunnen handballen.

Meer berichten