Op koers voor het kampioenschap. (Foto: Privé)
Op koers voor het kampioenschap. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Heren 1 DES'72 op koers voor het kampioenschap

  Sport

PAPENDRECHT - Heren 1 van DES'72 uit Papendrecht hebben afgelopen weekeinde een grote stap gezet richting het kampioenschap.

Door de winst op DWS uit Schiedam met 28-18 kunnen zij na het kampioenschap in de zaal op 16 juni aanstaande wederom het kampioenschap binnenhalen tegen directe concurrent WHC uit Den Haag. Er moet dan wel worden gewonnen, omdat men 1 punt achterstand heeft.

Ook de heren junioren doen het goed. Zij wonnen met 28-16 van Helius uit Hellevoetsluis. De heren junioren speelden wederom hun snelle spelletje en lieten Helius vanaf het begin van de wedstrijd niet in hun spel komen.
Door deze winst naderen de junioren Ventura/Twist op 3 punten. Het wachten is nu op een verlies van dit team.
Dames C speelden ook een goede wedstrijd. Door goed samenspel konden ook zij de winst pakken tegen Helius. Opmerkelijk was dat zij de uitwedstrijd tegen Helius dik hadden verloren. Maar dat hebben zij recht gezet door nu te winnen met 13-12.

De D-jeugd speelde tegen HVOS uit Spijkenisse. Dit werd een mooie spannende wedstrijd, die gelijk opging. Uiteindelijk moest DES '72 het onderspit delven en verloor zij met 11-10. Door dit verlies staan deze teams nu beiden aan kop. De E-jeugd speelde ook een hele goede wedstrijd. Zij won door goed samenspel met 19-12 van Twist.

De F-jeugd werd dit weekeinde nadat zij in de zaal kampioen waren geworden wederom kampioen op het veld. Helaas werd er voor het eerst verloren, maar kon het kampioenschap toch gevierd worden, omdat de voorsprong in de competitie voldoende was. 

Meer berichten