Wendy de Jonge. (Foto: Privé)
Wendy de Jonge. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Nieuwe voorzitster voor de Papendrechtse Tennis Club

  Sport

PAPENDRECHT - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Papendrechtse Tennis Club (PTC) is Wendy de Jonge benoemd tot de nieuwe voorzitster van de vereniging.

Met haar aanstelling als voorzitster neemt Wendy het stokje over van Niels Lanser. Niels is vier jaar lang voorzitter geweest bij PTC en heeft een groot aandeel gehad in de groei van de vereniging. Wendy de Jonge gaat dit nu van hem overnemen en verder bouwen aan de ontwikkeling van de Papendrechtse Tennis Club.

In 2006 werd Wendy de Jonge lid van deze gezellige familievereniging. Vanaf dat moment heeft zij jarenlang, samen met haar partner Patrick de Hoog, de clubkampioenschappen georganiseerd. Daarnaast heeft ze een jaar in de barcommissie gezeten en heeft ze afgelopen jaar samen met Patrick een zeer succesvol Open Toernooi weten neer te zetten. Kortom, Wendy is al heel lang actief bij PTC en heeft hart voor de vereniging. Ze kijkt ernaar uit de taak van voorzitster te vervullen en hoopt een mooie periode tegemoet te gaan. Samen met nog een aantal enthousiaste leden vormt ze een bestuur die de komende periode de vereniging nog meer leven hoopt in te blazen.

Voor PTC is het uniek dat een vrouw de rol van voorzitter op zich neemt. Wendy de Jonge is, sinds de oprichting in 1962, de tweede vrouwelijke voorzitster van de Papendrechtse Tennis Club. De eerste vrouwelijke voorzitster was Tineke Laforce zij voerde deze taak uit tussen 1977 en 1980.

Meer berichten