Kampioenen! (Foto: Privé)
Kampioenen! (Foto: Privé) (Foto: Privé)

F-jeugd DES '72 zaalkampioenschap

  Sport

PAPENDRECHT - Zaterdag heeft de F-jeugd het kampioenschap binnen gehaald door met 11-5 te winnen van Twist. De F-jeugd speelde een leuke wedstrijd onder de goede leiding van Rosalie van der Graaf. Dit team heeft gedurende de gehele competitie maar 1 wedstrijd verloren en 1 wedstrijd gelijk gespeeld.

Het kampioenschap werd gevierd met een lekkere taart. Alle kinderen kregen ook een prachtige medaille en een grote kampioensbeker. Bij de jeugd verloor alleen de D-jeugd met 19-13 van Conventus uit Zwijndrecht. De E-jeugd won onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter Floor Deen door goed samenspel in een hele spannende wedstrijd met 13-11 van Saturnus uit Ridderkerk. De C-jeugd deed ook wat er van haar werd verwacht en won haar wedstrijd met 13-9 van de Treffers.

Op zondag wist heren senioren 2 van de combinatie DES '72/Saturnus '72 de eerste wedstrijd te winnen van de Treffers. Door sterk verdedigend werd gewonnnen met 31-19. Heren 1 deed ook goede zaken richting het kampioenschap en won gemakkelijk van Rijnsoever met 38-18. De heren junioren speelden ook een goede wedstrijd en overrompelden in de streekderby Saturnus '72 met 39-19. De heren midweeks speelden een lastige wedstrijd tegen HVOS uit Spijkenisse.  Ondanks de vele tijdstraffen werd uiteindelijk toch gewonnen met 19-16, waardoor de 2e plaats werd behouden.

Meer berichten