C-jeugd DES’72. (Foto: Privé)
C-jeugd DES’72. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Dames C DES '72 boekt grote overwinning

  Sport

Na een zeer geslaagd toernooi voor de jeugd in de kerstvakantie dat werd gesponsord door Pannenkoekenhuis Fritella uit Papendrecht werd afgelopen weekeinde weer de zaalcompetitie hervat.

PAPENDRECHT - Op zaterdag speelde de jeugd in sportcentrum Papendrecht. De C-jeugd won haar wedstrijd tegen TOGB met grote cijfers. De tegenstander kwam er niet aan te pas en de wedstrijd werd gewonnen met 23-07. Hierdoor blijft dit team 2e met 1 punt achterstand op Helius.

Maar helaas verloren zowel de E- als de D- jeugd hun wedstrijd. De E-jeugd verloor deze wedstrijd met 2-5 tegen TOGB en de D-jeugd verloor met 1 doelpunt van de Meeuwen. De eindstand werd 16-17. De F-jeugd speelde deze keer op zondag tegen Savosa en speelde een spannende wedstrijd. Uiteindelijk stond er aan het einde van de wedstrijd een gelijke stand van 5-5 op het scorebord. Heren 1 lijkt op weg te zijn naar het kampioenschap en won met 32-13 van Foreholte. Heren 2 combinatie DES '72/Saturnus '72 kon hun tegenstander de Meeuwen lang bijhouden, maar moest zich halverwege de 2e helft gewonnen geven. Zij verloren uiteindelijk in een leuke sportieve wedstrijd met een stand van 21-27.

Meer berichten