Heren senioren 1 heeft door de volle buit te pakken tegen Atomium '61 uit Rotterdam de koppositie overgenomen van WHC uit Den Haag. (Foto: Privé)
Heren senioren 1 heeft door de volle buit te pakken tegen Atomium '61 uit Rotterdam de koppositie overgenomen van WHC uit Den Haag. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Heren senioren 1 DES '72 pakt koppositie

  Sport

PAPENDRECHT - Heren senioren 1 heeft door de volle buit te pakken tegen Atomium '61 uit Rotterdam de koppositie overgenomen van WHC uit Den Haag.

De eerste helft speelden de heren mee in het langzame tempo van Atomium '61, waardoor Atomium '61 kon blijven aanhaken. De winst werd gepakt in de tweede helft, doordat op snelheid werd gespeeld. De eindstand werd vervolgens bepaald op 33-17.

WHC verloor zelf van Dios, waardoor de heren van DES '72 nu 2 punten los staan. Heren senioren 2 kon het de eerste helft tegen Helius aardig bijhouden. Maar in de tweede helft lieten zij het lopen en verloren met 21-29. De dames midweeks speelden een spannende wedstrijd tegen Gemini en speelden gelijk met 15-15. Bij de jeugd verloor afgelopen weekeinde alleen de dames C.

De dames C die de afgelopen weken zo goed speelden, lieten het zaterdag totaal afweten. Zij verloren kansloos tegen Helius met 16-26. De D-jeugd speelde een hele goede wedstrijd tegen Vires et Celeritas. Door sterk verdedigend werk en aanvallend de kansen goed af te ronden, werden de punten in Papendrecht gehouden. Er werd gewonnen met 13-8. De E-jeugd pakte ook de volle winst tegen Savosa en wonnen met 16-9. De F-jeugd speelde tegen HVOS uit Spijkenisse. In een leuke wedstrijd werd met dubbele cijfers gewonnen. Na het laatste fluitsignaal stond er een stand van 13-2 in het voordeel van DES '72 op het scorebord.
 

Meer berichten