Junioren DES'72. (Foto: Privé)
Junioren DES'72. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Heren junioren DES '72 behoudt koppositie

  Sport

PAPENDRECHT - Na de 1e wedstrijd gelijk gespeeld te hebben, wonnen de heren junioren van DES '72 hun 2e wedstrijd in Sportcentrum Papendrecht. Tegen ETC werd een degelijke overwinning behaald met 29-20.

Dames midweeks verloor tegen een veel te sterke tegenstander VELO met 21-14. Heren 1 speelden een slechte wedstrijd tegen Savosa uit Barendrecht. Zij lieten zich te vaak door hun tegenstander provoceren, waardoor zij niet in hun spel kwamen. Ondanks het slechte spel wisten zij in de 2e helft de winst veilig te stellen en won met 29-21.

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen de medekoploper WHC uit Den Haag op het programma. Hopelijk laten zij zich dan niet provoceren en maken zij gebruik van hun handbalkwaliteiten en hun snelheid en nemen zij de punten mee naar Papendrecht. Heren 2 verloor ook hun derde wedstrijd kansloos met 13-37 tegen de koploper DIOS. Bij de jeugd waren wisselende successen.

De meisjes C wonnen hun wedstrijd ruim met 15-5 tegen Roda '71. Dit team doet het dit zaalseizoen uitstekend en staat inmiddels op een 2e plaats, met 2 punten achter de Treffers uit Krimpen aan den IJssel. De D1 verloor in een spannende wedstrijd met 1 doelpunt tegen Roda '71. Uiteindelijk won Roda '71 met 9-10. De E1 kon het niet bolwerken tegen het sterk spelende ETC en verloor met 7-17. De jongste F-jeugd van DES '72 speelde een geweldige wedstrijd met veel inzet. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond er een 7-4 winst op het scorebord.

Meer berichten