Willie en Greet Vermeulen.
Willie en Greet Vermeulen. (Foto: Monique Molendijk)

'Super week met prachtig weer'

  Sport

Papendrecht - Monique Molendijk liep vorige week met een groep van 22 wandelaars en verzorgers de Vierdaagse in Nijmegen. De Papendrechts wandelgroep kijkt terug op een 'super week met prachtig weer'.

Monique Molendijk wijst op de geweldige mensen die in de groep meeliepen. Op de foto's zijn bijvoorbeeld broer en zus Willie en Greet Vermeulen te zien. "Dat was tijdens 'roze' woensdag. Het was sowieso een pracht vierdaagse die wij achter de rug hebben. Zie op de andere foto de trotse blik van Tonnie van Zessen (vier keer 30 kilometer gelopen) en haar zoon Mark Bakker (vier keer 50 kilometer gelopen). Die blik zegt genoeg: trots! Ze waren daar bij op de finish op de Via Gladiola.

Steun

De Papendrechtse groep kreeg ook steun van lokale sponsors. Jumbo de Meent zorgde voor de appels en bananen, Dirk voor sinaasappels, kaasboer Hoogendoorn van de Papendrechtse markt voor plakken kaas en Reikon Beheer voor flesjes water. Monique Molendijk: "Mede door hen is deze week geweldig verlopen en voor ons onvergetelijk geworden."

Meer berichten