Tijdens de Dynamic Dordt Days zijn er snelcursussen voor beginnende schaatsers op de ijsbaan van Sportboulevard Dordrecht.
Tijdens de Dynamic Dordt Days zijn er snelcursussen voor beginnende schaatsers op de ijsbaan van Sportboulevard Dordrecht. (Foto: Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht)

Lekker afkoelen met schaatsles van DDD

  Sport

Regio - Wat is er met dit weer lekkerder dan een beetje afkoelen. Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) biedt de mogelijkheid om van 6 tot en met 17 augustus elke dag een uurtje schaatsles te volgen.

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens de Dynamic Dordt Days een snelcursus aangeboden aan beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën.

Eerste beginselen

In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen zijn dagelijks van 11.30 tot 12.30 uur op de ijsbaan, Sportboulevard Dordrecht. De prijs van de driedaagse cursus bedraagt 35,00 euro en de vijfdaagse 55,00 euro inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk en kost 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor vijf dagen. Bij het huren wordt een borg gevraagd van 50,00 euro per paar.

Plezierige stage

Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen, kan inschrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dazzling Dordt Days. Doel is om beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken. Als extra aanvulling op de lessen voor de gevorderden wordt er dagelijks een dans/bewegingsles aangeboden.

Inschrijven

Informatie en inschrijven op www.ddd-kunstrijden.nl.

Meer berichten