De voorbereidingen voor het jaarlijkse voetbalfeest zijn in volle gang. (Foto: Privé)
De voorbereidingen voor het jaarlijkse voetbalfeest zijn in volle gang. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

VV Papendrecht-Voetbaldagen 2018

  Sport

Tijdens de laatste week van de zomervakantie worden wederom de VV Papendrecht-Voetbaldagen georganiseerd, die net als de afgelopen jaren gesponsord worden door Westfalia Marketing B.V.

PAPENDRECHT - Dankzij het bedrijf uit Maasdijk, dat ook de komende drie edities de hoofdsponsor is, kan de jeugd op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 augustus tegen een relatief laag inschrijvingsbedrag deelnemen aan dit voetbalspektakel. De voorbereidingen voor het jaarlijkse voetbalfeest zijn in volle gang. Je krijgt drie dagen trainingen van deskundige voetbaltrainers. Tevens verlenen alle selectiespelers van VV Papendrecht hun medewerking. Voor het voetbalfestijn, dat bedoeld is voor leden en niet-leden, jongens en meisjes, tot en met 13 jaar, hebben al veel kinderen zich ingeschreven. Nog enkele plaatsen zijn beschikbaar. De kosten bedragen voor leden € 15,00 en voor niet-leden € 30,00.

Dit is inclusief een voetbaltenue. Meer details staan op het inschrijfformulier, dat je kunt afhalen op de club of kunt downloaden vanaf onze website www.vvpapendrecht.nl. Je kunt je inschrijven tot en met 16 juni. Wacht niet te lang, want vol = vol. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de jeugdcommissie, e-mail: jeugd@vvpapendrecht.nl. Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten tijdens de Westfalia VV Papendrecht-Voetbaldagen, waarbij het motto is: Drie dagen leven als een voetbalprof!

Meer berichten