Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Berry en Wilco vechten voor stichting LUMAhelpt

  Sport

Papendrecht - John Hardenbol, eigenaar van Kyoto Gym Papendrecht, houdt zondag 2 juli het kickbox gala Fight Explosion. Per verkochte ringstoel zal een deel gaan naar Stichting LUMAhelpt.

Tijdens dit kickbox gala zal onder de noemer "The old generation rise up again" een aantal recreanten (40+) wedstrijden worden gehouden. John Hardenbol heeft het mogelijk gemaakt om Berry Hansma en Wilco Poppuliers te laten vechten voor het goede doel.

John Hardenbol een grote passie voor de kickbox sport en neemt elk gevecht serieus. De recreanten hebben dit dan ook soms pijnlijk ondervonden, want de laatste tien weken liet hij ze dan ook keihard trainen. En dat waren weken van vijf tot soms zes keer trainen, en liet John ze gewoon met de grote jongens mee sparren. John is keihard maar rechtvaardig in zijn trainen, maar als men niet genoeg traint betekend dat geen gevecht.

Ze hebben er dan ook keihard voor getraind, en het beloofd een mooie wedstrijd te worden met als doel Stichting LUMAhelpt.

John zet zich ook in voor de jeugd om ze discipline, zelfvertrouwen bij te brengen en door hard werken een doel te laten bereiken. Daarom zal op deze dag buiten de recreanten en normale partijen ook mooie demo jeugd gevechten te zien zijn. Hiermee laat John Hardenbol weer eens zien dat kickboxen een echte sport is met discipline en respect.

Ook is het mogelijk om online een donatie te doen voor de partij van Berry Hansma en Wilco Poppuliers te gunste van stichting LUMAhelpt:

http://www.whydonate.nl/berry-en-wilco-vechten-voor-stichting-luma-op-2-juli-2017/project/

Reageer als eerste
Meer berichten