De cast van Expeditie Eiland, een musical gebaseerd op tv-programma's als 'Expeditie Robinson' en 'Temptation Island'.
De cast van Expeditie Eiland, een musical gebaseerd op tv-programma's als 'Expeditie Robinson' en 'Temptation Island'. (Foto: Arjan Benning en Eelco Claassen)

Zomerse sfeer met Expeditie Eiland

  Cultuur

Regio - Kunstmin is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe theater- en concertseizoen. Nederland verkeert momenteel in tropische sferen maar de stralende zon kan nog langer worden vastgehouden in Kunstmin komend najaar met de musical Expeditie Eiland.

De musical, gebaseerd op tv-programma's als 'Expeditie Robinson', 'Temptation Island' en 'Naar het einde van de wereld', gaat over drie compleet verschillende gezinnen die meedoen aan het tv-programma Expeditie Eiland.

1 miljoen

Het gaat om het volkse gezin Ten Kate, het wat arrogante gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers. Zij staan op het onbewoonde eiland onder leiding van presentator Ruud Salomons. Tijdens een wirwar van bizarre beproevingen komen de deelnemers in steeds vreemdere situaties terecht. Hoe ver gaan ze voor het winnen van de hoofdprijs: 1 miljoen en het eiland?

Avontuurlijke reis

Onder andere Jelka van Houten, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker nemen het publiek mee op een avontuurlijke, humoristische reis. De musical Expeditie Eiland staat op zaterdag 10, en zondag 11 november in de grote zaal van Schouwburg Kunstmin.

Programma

Kijk voor het volledige programma op www.kunstmin.nl. Wilt u de brochure van Kunstmin thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@kunstmin.nl.

Meer berichten