De Zinge!-Youngsters.
De Zinge!-Youngsters. (Cees van Meerten - FotoExpressie)

Gratis zangworkshops bij jeugdpopkoor Zinge!

  Cultuur

Regio - Na een reeks grote optredens start jeugdpopkoor Zinge! de komende periode weer met nieuw top 40 repertoire. De eerstvolgende optredens staan voor na de zomervakantie gepland en daarom heeft Zinge! weer even tijd en wat plek voor nieuw talent.

Gedurende het jaar treden de vijf verschillende leeftijdsgroepen van Zinge!, waarin ook een aantal Papendrechters zingen, veel op.

Weer plaatsen vrij

Met de nodige wedstrijden en festivals is er niet altijd voldoende tijd om meerdere nieuwe leden te ontvangen. Nu is die tijd er wel en omdat er Zingers! doorschuiven naar oudere leeftijdsgroepen zijn er bij het jeugdpopkoor weer een paar plaatsen vrij. Iedereen die ouder is dan 10 jaar en van zingen houdt uit kan daarom vanaf 25 mei 2018 driemaal gratis in Cultureel centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht een 'Meezinger' worden.

Workshops

Wie al regelmatig op het podium staat bij bijvoorbeeld optredens op school of wie juist nog nooit op een podium heeft gestaan maar dat best graag zou willen, kan aansluiten bij deze workshops. Tijdens deze workshops is er, net als bij de repetities van Zinge!, veel aandacht voor zangtechniek, ademhaling, beleving en presentatie. De nadruk ligt op het samen zingen met andere partijen, maar er is ook ruimte voor individuele aandacht.

Aanmelden

Kijk voor aanmelden of meer informatie op de website www.zinge.nl. Snel reageren is aanbevolen want het aantal plaatsen is beperkt.

(Tekst: Zinge!, foto: Cees van Meerten - FotoExpressie)

Meer berichten