Foto:

Lianne de Graaff: Qualitytime

  Column

Eind mei ben ik, na een heerlijke vakantie met veel plezier weer aan het werk gegaan. Een vakantie, waarin uitrusten, qualitytime met Sjoerd en opladen centraal stond. Na alle drukte van de afgelopen tijd was dit ook wel nodig. De laatste jaren van mijn vakanties heb ik besteed aan schrijven van "De BV IK" en het idee van languit, relaxed een boek lezen aan het zwembad was een welkome afwisseling. Dit was "Qualitytime".

Ben jij daar ook aan toe? Even weg van alle verplichtingen en even "niets" moeten?

Genieten van de mensen in je "innercircle". Tijd vrij maken voor de dingen waar je nooit tijd voor hebt? Even die smartphone uit en aandacht hebben voor je omgeving en geen "halve" gesprekken voeren, één oog naar de verteller en één oog op je smartphone. De smartphone neemt een steeds grotere plek in de huidige maatschappij in. Op mijn website staat een smartphone test om eens te kijken hoeveel jij er zelf mee bezig bent.

Laten we deze vakantieperiode gebruiken voor qualitytime. Voor jezelf en voor de mensen om je heen. Lekker zitten op je balkon, in je tuin, bij het zwembad. Met een boek, een wijntje, glaasje fris en genieten van je omgeving, de rust in je hoofd laten komen. Is dat een idee? En lukt het nou niet om de rust te creëren in je hoofd, omdat deze te vol is dan is het echt tijd voor je eigen BV IK.

Mocht je op vakantie gaan, dan wens ik je een heerlijke tijd toe met lieve mensen om je heen en vooral veel tijd voor jezelf.

www.jebentmeer.nl

Meer berichten