Corine Verver, Gemeente Papendrecht, Wethouder, B&W
Corine Verver, Gemeente Papendrecht, Wethouder, B&W (Foto: Richard van Hoek)

Wethouder Corine Verver: Music, Art & Lemonade

  Column

Als kersverse wethouder met cultuur en burgerparticipatie kan ik het niet laten. Ik ben benieuwd naar uw mening.

Het zal u niet zijn ontgaan: het cultuurevenement Music, Art & Lemonade in een containerdorp op de markt gevuld met brassband, schilderijen, dans, foto's, exposities, beeldhouwwerk, workshops salsa, singer songwriters, insectenhuisjes en veel meer. Een nieuw en uniek evenement, mogelijk gemaakt door de vele culturele talenten en cultuurliefhebbers in onze gemeente.

Heel veel enthousiaste deelnemers hebben belangeloos voor en achter de schermen bijgedragen. En het resultaat was groots! Bijna on-Papendrechts groots hoorde ik hier en daar.

Een divers programma rekening houdend met vele wensen, met een spetterende opening, een gezellige kinderspeelmiddag, een fietstocht langs ateliers en op vaderdag een mooi en rustiger programma. Bijna alle dagen mooi weer, een gezellige loungehoek en in het weekend de burgemeester, werkend aan zijn beeldhouwwerk.

Op zondag tijdens de regenbui knus en dicht tegen elkaar aan op het podium onder de overkapping. De organisatie veegt het water van de regen weg. Tja, hier hebben we echt geen invloed op.

Het ontgaat u niet hoe enthousiast ik ben over dit evenement. Mijn mening is wel duidelijk. Maar ik ben zéker zo benieuwd naar uw mening!

Laat weten wat u ervan vond. Ik kan niet beloven dat we het iedereen naar de zin maken. Maar ik beloof oprecht uw reactie te bestuderen en mee te nemen in de evaluatie en de voorbereidingen voor een volgend evenement.

Wat vonden u en uw kinderen van het evenement?

Laat het me weten via l.human@papendrecht.nl.

Dank!

Meer berichten