Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Jolanda Faro: dat is best wennen..

  Column

Papendrecht - Deze week voor het eerst in 3 maanden geen bijeenkomsten meer voor het Fight to get Fit programma….. en dat is best wennen. In januari zijn we gestart met 2 groepen deelnemers, die aan de slag gingen om hun huidige levensstijl te veranderen ten gunste van hun gezondheid. Die bereid waren om gewoontes die er vaak al tientallen jaren in zaten, overboord te gooien.

De doelstellingen en resultaten van de deelnemers waren net zo uiteenlopend als de deelnemers zelf.

Zo viel Cees in 13 weken ruim 15 kilo af en verbeterde zijn persoonlijk record op de 10 kilometer. Er waren deelnemers die meer balans vonden in werk en privé, die weer zijn gaan sporten, ontspanning vonden in meditatie, of afkwamen van hun klachten als hoofdpijn en vermoeidheid. Zelfs mensen die in een zeer stressvolle periode (burn out, verhuizing en overlijden van dierbaren) toch nog kans zagen om af te vallen, in plaats aan te komen, zoals normaal gesproken gebeurd zou zijn.

Enkele reacties: "Weet dat ik je fijne leerzame donderdagavonden ga missen, nu op eigen houtje". "Wil je bedanken voor de bijzondere inzichten en tips, ben er erg blij mee".

En het leuke is dat de meesten een vervolg willen! Een stok achter de deur omdat je op de weegschaal 'moet'. Tips en ideeën uitwisselen en samen sporten, met de hechte groep die is ontstaan. Dus vanaf mei komen we één keer in de zes weken gewoon nog samen!

Ook jij kunt de stap zetten om aan je gezondheid te gaan werken: na de meivakantie start er op de donderdagavond weer een nieuwe groep Fight to get Fit, waarvoor de inschrijvingen nu al binnenkomen! Dan heb je precies 10 weken de tijd om er voor te zorgen dat je gezonder, meer ontspannen en wat slanker aan je zomervakantie begint!

www.fitenfun.eu

Meer berichten


Shopbox