De dames maken Zuid-Afrika onveilig. (Foto: Eelco Claassen)
De dames maken Zuid-Afrika onveilig. (Foto: Eelco Claassen) (Foto: Eelco Claassen)

Opvliegers 5: Op Safari in De Willem

Onder meer Opvliegers 5: Op Safari is binnenkort te zien in het theater in Papendrecht.

PAPENDRECHT - Brigitte Heitzer e.a. - Goodbye, Norma Jeane op donderdag 30 januari, 20.15 uur, kaarten €28,-/€26,50. Wat gebeurde op 5 augustus 1962? Die dag stierf Marilyn Monroe, een wereldberoemd sekssymbool. Maar is dat wel zo? In 1984 belt Henri Mortenson, een jonge journalist, ergens in Europa aan. De vrouw die open doet stelt zich voor als Jane Edwards, maar Mortenson weet: dit is Norma Jeane Baker, ofwel Marilyn Monroe. Bang dat haar geheim bekend zal worden, laat ze hem binnen en probeert van alles om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren. Goodbye Norma Jeane is een prachtige musical, gespeeld door Brigitte Heitzer (Evita), Ellen Pieters (Op Hoop Van Zegen) en Soy Kroon (Vamos, Goede Tijden).

Knock-Out Comedy Crew - Nee, we zijn geen boyband op vrijdag 31 januari, 20.15 uur, kaarten €14,-/€12,50. Omdat veel mensen dat denken hebben de mannen van Knock Out Comedy Crew hun programma maar zo genoemd: Nee, Wij Zijn Geen Boyband. De zes comedians organiseerden jarenlang met veel succes try out programma's in het Amsterdamse Torpedo Theater, de kleinste comedy club van Nederland. Legendarische avonden, omdat ook veel bekende komedianten er hun materiaal kwamen uitproberen. Na vier jaar stopten ze om aan hun individuele loopbanen te werken. Maar ze misten hun bijzondere vriendschap en zijn toen daarom een tournee door het land begonnen met een avond gouden, rauwe stand-up comedy. Soms doet een bevriende bekende of onbekende collega mee.

Anouk van Nes e.a. - Opvliegers 5: Op Safari! op zaterdag 1 februari, 20.15 uur, kaarten €25,-/€23,50. Opvliegers 5: Op Safari is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy's. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari's, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Het Zandkasteel - Op de Piratenboot (3+) op zondag 2 februari, 14.00 uur en 16.00 uur, kaarten €16,-. Op de Piratenboot beleven Prinses Sassa, Koning Koos en Toto de mooiste avonturen. Piraatje spelen is een van hun leukste spelletjes. En natuurlijk gaan ze op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen en dat ook wel eens mis. En als het lukt, zijn ze heel trots! Een vrolijke en leerzame voorstelling boordevol liedjes.

Meer berichten