Mevrouw Van Papendrecht, Wethouder cultuur Corine Verver en bedrijfsleider Theater De Willem Eric van Schijndel. (Foto: Foto Schievink)
Mevrouw Van Papendrecht, Wethouder cultuur Corine Verver en bedrijfsleider Theater De Willem Eric van Schijndel. (Foto: Foto Schievink)

Theater De Willem verkoopt 25.000ste kaartje van seizoen

Papendrecht - Theater De Willem heeft maar liefst de 25.000ste ticket van het huidige theaterseizoen 2019-2020 verkocht. Dit heeft het theater gevierd samen met de koper van het ticket en de wethouder cultuur.

Wethouder cultuur Corine Verver en bedrijfsleider van Theater De Willem Eric van Schijndel hebben de koper van het 25.000ste ticket, mevrouw Van Papendrecht, in het zonnetje gezet. Zij mocht ook een bos bloemen en een tegoedbon voor een voorstelling naar keuze in het Papendrechtse theater in ontvangst nemen.

Directeur Erik Groeneweg is trots op het aantal verkochte kaarten: "Het is geweldig om te zien hoeveel mensen de weg naar Theater De Willem weten te vinden." 

Mevrouw Van Papendrecht, woonachtig in Gorinchem, was erg verrast door deze prijs. Ze komt graag naar Theater De Willem, met name naar de matineevoorstellingen op zondag. "Ik vind het een erg intiem en gezellig theater." Ondanks het feit dat mevrouw Van Papendrecht in een rolstoel zit kan ze toch optimaal genieten van voorstellingen in Theater De Willem, het theater is zeer rolstoeltoegankelijk. "Hier zouden veel theaters een voorbeeld aan kunnen nemen! Wat een prachtige plaatsen!"

Het programma voor volgend seizoen is alweer in de maak. "Ook voor aankomend seizoen hebben wij weer veel mooie namen naar Papendrecht kunnen halen. Wie dit zijn houden we nog even geheim. Vanaf begin mei maken we bekend wie we in seizoen 2020-2021 weer mogen begroeten in Theater De Willem. Houd daarvoor ook onze website www.theaterdewillem.nl in de gaten."

Meer berichten