VV Drechtstreek (JO8-1) districtskampioen

Papendrecht/Roosendaal - Op het sportpark Vierhoeven van RKSV BCS Roosendaal werd zaterdag 18 januari het District Kampioenschap voor Zuid I gehouden door het Voetbal Talenten Toernooi

Dit VVT is het 'open' Nederlands Kampioenschap voor alle verenigingen en teams (selectie- en non-selectie teams) in Nederland; één van de drie grote prijzen in het voetbalseizoen naast het competitie-kampioenschap en de KNVB beker.

Vanuit Papendrecht was het team van vv Drechtstreek JO8-1 afgereisd naar West-Brabant om de strijd aan te gaan met de zes overige aangemelde teams uit district Zuid I. Na vijf overwinningen en één gelijkspel mocht het team uit Papendrecht de felbegeerde wisselbeker en kampioensschaal in ontvangst nemen. Naast deze trofeeën kreeg iedereen ook een gouden medaille omgehangen. Een prestatie om trots op te zijn!

Met deze titel heeft het team van vv Drechtstreek JO8-1 zich ook direct geplaatst voor de landelijke finale van het Open NK dat op zaterdag 6 juni zal plaatsvinden op het sportpark Wiarda van de Friesche Voetbal Club (FVC) in Leeuwarden.

Meer berichten


 

Meeste reacties