Het restaurant. (Foto: Privé)
Het restaurant. (Foto: Privé) (Foto: )

Veel belangstelling bij officiële opening Restaurant Jut & Jul

Maandag 6 januari werd Restaurant Jut & Jul aan de Veerpromenade 13 in Papendrecht na een grootschalige verbouwing officieel geopend. De verbouwing en inrichting van het restaurant werd waar gemaakt door de enthousiaste en hardwerkende dames achter Jut & Jul, Adly Barendse en Nathalie Heezen.

PAPENDRECHT - Ieder met een eigen taak en met één gezamenlijk doel; 'Het lanceren van een nieuw concept in hun woonplaats Papendrecht.' Na een periode van proefdraaien in de decembermaand is het team van Jut & Jul er klaar voor en is heel Papendrecht en omstreken welkom voor lunch of diner. Uit eten gaan bij restaurant Jut & Jul betekent in een ongedwongen sfeer genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij. Dat is wat we volgens de dames van Restaurant Jut & Jul kunnen verwachten. In de keuken wordt er gewerkt met dagverse producten die verwerkt worden in gangbare en wisselende gerechten met een echte Jut & Jul twist. Alle gerechten worden vers klaargemaakt in een open keuken, wat zorgt voor een enorme food experience.

Bij een ongedwongen sfeer, komt een bepalende uitstraling kijken. Het interieur van restaurant Jut & Jul is dan ook een belangrijke factor om dit concept een volledig geheel te maken. De contrasten tussen strak gestucte muren in combinatie met Portugese tegeltjes en zwart staal tegenover pluche banken zorgen er voor dat iedereen zich welkom voelt en daarmee houdt Jut & Jul de drempel laag.

Onder belangstelling van een groot aantal genodigden werd de zaak afgelopen maandag officieel geopend. Aanwezige gasten waren onder de indruk van het vernieuwde restaurant: "Het ziet er erg sfeervol en gezellig," zegt een buurtbewoner. "Ook de hapjes vallen goed in de smaak. Als dit is wat er normaal geserveerd wordt, dan kom ik zeker een keer eten." De opening bood alle gasten de mogelijkheid om kennis te maken met het team van Jut & Jul, de sfeervolle inrichting en de lekkere keuken. Het restaurant is vanaf nu 7 dagen in de week van 11:00 tot 23:00 geopend voor lunch en diner. Meer informatie is te vinden op de website www.jutnjul.nl.

Meer berichten