Het echtpaar Jopie & Nico Lagarde trakteerde op oliebollen. (Foto: Privé)
Het echtpaar Jopie & Nico Lagarde trakteerde op oliebollen. (Foto: Privé) (Foto: Picasa)

Oliebollen smaakten weer heerlijk bij bridgeclub

Het echtpaar Jopie & Nico Lagarde trakteerde weer op eigen gebakken oliebollen bij de Papendrechtse bridgeclub "Ut Vaute Bot" tijdens de eerste clubavond van het nieuwe jaar.

PAPENDRECHT - De ongebonden bridgeclub (niet aangesloten bij de Ned. Bridgebond) is elke dinsdagavond actief in gebouw "De Spil" in de periode October tot April. Er wordt doorgaans aan vijf tafels gespeeld waarbij gezelligheid het uitgangspunt is. De contributie is uiterst vriendelijk geprijsd en de leden zorgen bij toerbeurt zelf voor de bar en wat hapjes. De club vindt zijn oorsprong bij tennisclub PTC waar men op een gegeven moment niet meer welkom was omdat het interieur van het clubhuis ingrijpend verbouwd zou gaan worden. Leden komen niet alleen meer uit Papendrecht maar ook uit Dordrecht, Ridderkerk, Reeuwijk en zelfs uit Woudrichem.

Momenteel heeft men bij "Ut Vaute Bot" behoefte aan wat nieuwe aanmeldingen waarbij speelsterkte en of men zich individueel of als koppel aanmeldt, niet belangrijk is. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op een dinsdagavond vanaf 19.30 uur eens een kijkje te komen nemen in "De Spil". Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook bij Rina Timmermans, via het telefoonnummer 078-6154430.

Meer berichten