Opnieuw gaat Peter Heerschop als zelfbenoemd Minister van Enthousiasme het land in. (Foto: Privé)
Opnieuw gaat Peter Heerschop als zelfbenoemd Minister van Enthousiasme het land in. (Foto: Privé) (Foto: )

Peter Heerschop in Theater De Willem

Peter Heerschop komt met De Minister van Enthousiasme naar De Willem, op woensdag 4 december, 20.15 uur. Kaarten kosten €21,-/€19,50. Maar er is meer. Zo komt Percossa naar Papendrecht toe, staan The Ruggeds op de planken en ook Francis van Broekhuizen.

PAPENDRECHT - Opnieuw gaat Peter Heerschop als zelfbenoemd Minister van Enthousiasme het land in. Om mensen uit te leggen waarom ze toch echt vrolijker worden als ze twijfelen aan alles wat ze zeker weten. En ze te vertellen dat ze moeten leren hard te lachen om alle domme dingen waarvan ze dachten dat ze logisch waren. Omdat je dan het hardst om jezelf lacht. En daar leer je van. Want lol is een serieuze zaak. Meesterlijk cabaret. Regie: Raoul Heertje.

Percossa - Double Bill op vrijdag 6 december, 20.15 uur. Kaarten: €23,-/€21,50. Meester-slagwerkers, zangers, acrobaten en clowns tegelijk, dat zijn de vier mannen van Percossa. Ze halen met veel humor muziek uit alles. In Double Bill worden de hoogtepunten uit twee eerdere succesvolle shows samengevoegd tot een programma met drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. Karel de Rooij (Mini en Maxi) zorgde voor de regie van de vier virtuoze percussionisten met verrassende instrumenten en attributen. In een explosie van kracht en ritme vliegen de voormalige straatartiesten letterlijk over het podium. Na de pauze veranderen de ritmisch boksende gastheren net zo makkelijk in op flessen spelende clowns en in een stomende sambaband. Uitgeroepen tot Best Percussion Groep Benelux.

The Ruggeds - Between Us op zaterdag 7 december, 20.15 uur. Kaarten: €19,50/€18,-. Ze dansten in een clip van Justin Bieber, haalden de kwartfinales van de Amerikaanse tv serie World of Dance en wonnen vele internationale danswedstrijden, waaronder het WK breakdance. En ze komen uit Eindhoven. Nu zijn ze terug in het theater met hun nieuwste theaterstuk Between Us. In een groots decor komt dans samen met acrobatiek, muziek, humor, breakdance en b-boying en vertellen ze het verhaal van hun bijzondere vriendschap. De hotste dansgroep van Nederland!

Francis van Broekhuizen - Bij Twijfel Hard Zingen op zondag 8 december, 14.30 uur. Kaarten kosten €22,-/€20,50. Bij Twijfel Hard Zingen is het theaterconcert van operazangeres Francis van Broekhuizen (Maestro en ambassadeur van Pride), samen met pianiste Femke de Graaf. Het is een concert, theatercollege en zelfhulp-retraite ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria's en vertelt onderkoeld welke rol de muziek in haar leven speelt. Ze komt uit een familie waarin alle generaties zich met muziek bezighouden. Zo merkte ze dat er in moeilijke periodes maar een ding op zat… bij twijfel hard zingen.

Meer berichten