Het oude en het nieuwe bestuur. (Foto: Privé)
Het oude en het nieuwe bestuur. (Foto: Privé) (Foto: )

Vernieuwing bij de V.V.H.P.

Het bestuur van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht laat weten dat met ingang van 1 januari 2020 niet alleen als trainster Lenie Breedveld en Arja Smit gestopt zijn met trainingen te verzorgen voor de verenging en dat ze opgevolgd worden door 2 nieuwe trainsters Eliza Faas en Ingrid den Uijl.

PAPENDRECHT - Maar de vereniging laat ook weten dat het gehele bestuur besloten heeft te stoppen om de jongere generatie de kans te geven. Gezamenlijk is er gezocht naar een nieuw bestuur en dit is gevonden. Een mooi dynamisch bestuur komt er op 1 januari 2020 die vol zit met plannen en er allen veel zin in hebben.

De V.V.H.P. is gelukkig een gezonde vereniging en staat voor nieuwe ideeën en daar horen jonge mensen bij. De bestuursleden zijn tussen de 60 en de 70 jaar oud, daarom wordt het tijd voor verjonging. Arja Smit is blij om na 33 jaar in het bestuur gezeten te hebben en zich bezig hield met vele zaken in en om de vereniging en veel gestreden te hebben voor de vereniging. Zij deed de penning, was het gezicht naar de gemeente toe en verzorgde vele jaren de PR van de vereniging. Zo heeft zij al eerder aangegeven per 1 januari deze taak over te willen geven aan de jongere generatie met de hoop dat ook zij er vol voor zal gaan daar waar het nodig zou zijn.

De verenging bestaat niet voor niets al vanaf 1981 en heeft in het begin gestreden voor het recht voor de honden en hondenbezitters van Papendrecht Lenie Breedveld zit vanaf 1993 in het bestuur van de V.V.H.P. en stopt ook per 1 januari, ook zij is blij dat er een jongere generatie verder met de verenging zal gaan. Anneke van der Perk heeft vele jaren actief getraind bij de vereniging en kwam per 2011 in het bestuur. Corrie van St. Annaland heeft ook eerst actief getraind met haar hond en kwam per 2017 als bestuurslid binnen de verenging. Ingrid den Uijl is pas bijgekomen in het bestuur gekomen en zij zal het stokje over gaan nemen om de kar te gaan trekken samen met de nieuwe bestuursleden die zich in januari zullen gaan voorstellen. Heel het oude bestuur is dan ook héél blij fijne mensen gevonden te hebben die er allen zin in hebben om leuke dingen te gaan organiseren. Er komen leuke cursussen in het nieuwe jaar. Dit wordt later bekend gemaakt. Ook Sport en Spel zal gewoon doorgaan in het nieuwe jaar op de zondagmorgen.

Lenie en Arja zullen tot het einde van dit jaar nog actief zijn met Sport en Spel en dan geven ze echt het stokje over aan de nieuwe trainsters, nu helpen ze het laatste half jaar mee tijdens de trainingen op de zondagmorgen en vinden het erg leuk om te doen. In januari wordt er weer een puppycursus georganiseerd voor pups vanaf 12 wk. en een Jonge Hondencursus voor honden vanaf de 6mnd, deze zit al bijna vol. Ook kan men zich opgeven voor Sport en Spel, een leuke bezigheid voor baas en hond. Voor informatie kan men contact opnemen met Ingrid den Uijl tel. 06-22016990/ denuij.ingrid@gmail.com.

Meer berichten