Pieter Derks. (Foto: Merlijn Doomernik)
Pieter Derks. (Foto: Merlijn Doomernik) (Foto: Merlijn Doomernik)

Pieter Derks en meer in theater

Pieter Derks - Voor Wat Het Waard Is (laatste kaarten!) is te zien op woensdag 27 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,-/€25,50.

PAPENDRECHT - Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt. Voor Wat Het Waard Is.

Plien & Bianca - En Nu Dan? (laatste kaarten!) is te zien op donderdag 28 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,50/€26,-. Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven. In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerend hilariteit.

Top 2000 Live - Crazy op vrijdag 29 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,-/€25,50. 20 jaar na de eerste uitzending op Radio 2 zorgt de Top 2000 Live Band opnieuw voor een te gek muzikaal feest in het theater. Een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs, laat je het ultieme Top 2000 gevoel live beleven. Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten. Let's go CRAZY! De trouwe fans gaan verheugd zijn dat 'Mister Top 2000' William Kersten terug is van weggeweest en opnieuw de leadvocals voor zijn rekening neemt, samen met Tjindjara. Deze The voice of Holland finaliste was dé verrassing van het vorige seizoen. Zij worden o.a. vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot.

Rundfunk - Todesangstschrei (laatste kaarten!) op zaterdag 30 november, 20.15 uur. Kaarten: 21,50/€20,-. Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde spelen hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei over de nietsontziende ellende van de naderende dood. Het enige wat altijd zeker is, is dat de dood elke seconde dichterbij komt. En da's lachen. "We nemen het leven zelf misschien niet zo serieus, maar onze grappen wel", zeggen de heren van Rundfunk. Zelf omschrijven ze hun programma ook wel als 'tadaatssskhwaaaaahbambambambrrupkketjingeinde' oftewel snel en grappig. Hun samenwerking? "Een beetje lullen, een balletje trappen en dan de meest geinige scenes bedenken".

Meer berichten