Zangeres en storyteller Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. (Foto: Privé)
Zangeres en storyteller Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. (Foto: Privé) (Foto: )

Ondernemers uit Drechtsteden gezocht voor Liefdestour

PAPENDRECHT - Zangeres en storyteller Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Ze wil mensen inspireren en begeleiden om een liefdevol leven, in al haar facetten, te creëren. Daarom organiseert Willow Mae op 6 februari 2020 een evenement in de Trinitatiskapel in Dordrecht in het kader van haar Liefdestour.

Willow Mae wil graag (lokale) ondernemers uit de Drechtsteden bij het evenement betrekken die een dienst of product aanbieden met een link naar de liefde. Maak je bijvoorbeeld sieraden, parfums, ben je (relatie)coach, mediator of trouwambtenaar? En wil jezelf en jouw bedrijf profileren en kennis maken met nieuwe potentiele klanten in jouw regio of meerdere plekken in Nederland tijdens deze tour? Dan kun je kosteloos deelnemen aan de Liefdesmarkt tijdens het evenement op 6 februari. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je lezen op de website: https://willowmaemusic.nl/ondernemers-gezocht/

Willow Mae neemt, samen met lokale ondernemers, de bezoekers van de Liefdesmarkt mee op een reis. Een reis met muziek en spoken word, met producten en diensten die jou en je (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien. Tijdens de Liefdestour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum 'Song of Songs' welke in 2019 op CD uitkwam en in 2020 digitaal en als Bookazine verschijnt. Op 'Song of Songs' neemt Willow Mae  je mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde. Speciaal voor de Liefdestour brengt Willow Mae op 6 december een gloednieuwe single uit; een cover van 'Love Me Now' van John Legend.

Het Liefdestour evenement vindt plaats op donderdag 6 februari 2020 in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Deelnemende ondernemers: Lavina van Meer - Meer van Coaching,  Julia Kolbeek - Dotsdesign Stipkunst, Martine Zijlmans & Ellenora den Toom - M.E time Lifestyle en Jewelry. Meer informatie over Willow Mae: https://willowmaemusic.nl/. Wil je als ondernemer mee op Liefdestour? Je kunt je aanmelden via: https://willowmaemusic.nl/ondernemers-gezocht/. Wil je meehelpen als vrijwilliger, check dan: https://willowmaemusic.nl/vrijwilligers-gezocht/.

Meer berichten