Plien & Bianca. (Foto: Katinka Krijgsman)
Plien & Bianca. (Foto: Katinka Krijgsman) (Foto: Katinka Krijgsman)

Van Pieter Derks tot Plien & Bianca in theater

Het wordt weer genieten in Theater De Willem in Papendrecht.

PAPENDRECHT - Pink Floyd Project - 40 Years... The Wall op vrijdag 22 november, 20.15 uur. Kaarten: €35,-/€33,50. Bijna veertig jaar na het uitkomen (30 november 1979) van The Wall wordt dit spektakelstuk van Pink Floyd integraal uitgevoerd in De Willem door een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands, met medewerking van het Kidsright kinderkoor. In The Wall staan machtsmisbruik en isolement centraal. Gaandeweg wordt letterlijk een muur opgetrokken tussen de uitvoerenden en het publiek, met daarop projecties geïnspireerd op de albumteksten en verwijzingen naar de actualiteit.

Ronald Snijders

Ronald Snijders - Groot Succes 2 op zaterdag 23 november, 20.15 uur. Kaarten: €19,50/€18,-. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Ronald Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Wederom een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Pieter Derks

Pieter Derks - Voor Wat Het Waard Is (laatste kaarten!) op woensdag 27 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,-/€25,50. Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen.

Plien & Bianca

Plien & Bianca - En Nu Dan? (laatste kaarten!) op donderdag 28 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,50/€26,-. Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven.
In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerend hilariteit.

Top 2000 Live

Top 2000 Live - Crazy op vrijdag 29 november, 20.15 uur. Kaarten: €27,-/€25,50. 20 jaar na de eerste uitzending op Radio 2 zorgt de Top 2000 Live Band opnieuw voor een muzikaal feest in het theater. Een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs, laat je het ultieme Top 2000 gevoel live beleven. Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met meezingen én niet stil kunnen blijven zitten. De trouwe fans gaan verheugd zijn dat 'Mister Top 2000' William Kersten terug is van weggeweest en opnieuw de leadvocals voor zijn rekening neemt, samen met Tjindjara.

Meer berichten