Tekenen en schilderen bij de VU. (Foto: Privé)
Tekenen en schilderen bij de VU. (Foto: Privé) (Foto: )

Diverse teken- of schilderworkshops bij VU

In een ochtend, middag, avond of dag een speciale teken- of schildertechniek leren? Voor wie dat wel eens wil proberen zijn er komende weken voldoende mogelijkheden.

PAPENDRECHT - Op 2 zondagmiddagen vanaf 17 november kunt u leren letteren en tekenen met brushmarkers en ecoline. Deze techniek is op het ogenblik heel populair en na deze cursus kunt u allerlei mooie teksten en kaarten zelf ontwerpen. Op zaterdagochtend 23 november is het mogelijk om in 3 uur een prachtig klaprozenschilderij op doek te maken. Ook beginners kunnen hier heel goed bij aansluiten.

Voor wie graag de beginselen van het strip- en cartoontekenen onder de knie wil krijgen organiseert de vu een workshop met eenvoudige lunch op zaterdag 23 november van 9.30 tot 15.00 uur. Op zondagmiddag 24 november gaat de workshop "Dikke dames, koddige koeien en keverbusjes" in de herhaling. Ook hier kunnen zowel beginners als gevorderden aan de slag met een echt schilderij op doek. Voor meer informatie en inschrijvingen kan men terecht op de website van de Volksuniversiteit Papendrecht, www.vupapendrecht.nl. Ook is het mogelijk te bellen met het secretariaat, via 078-6154764.

Meer berichten