Ronald Snijders. (Foto: Jaap Reedijk)
Ronald Snijders. (Foto: Jaap Reedijk) (Foto: Jaap Reedijk)

Theater De Willem: Ronald Snijders en meer

Van Ronald Snijders tot en met Cloudbusting: het wordt de komende weken weer genieten in Theater De Willem.

PAPENDRECHT - Another Kind Of Blue - Flirt With Reality op donderdag 14 november, 20.15 uur. Kaarten: €23,-/€21,50. Dansers en drones in deze Flirt With Reality van het dansgezelschap Another Kind of Blue. Ze zijn bekend van America's Got Talent waar ze hoge ogen gooiden met hun optreden. Choreograaf David Middendorp bedacht deze geweldige mix van moderne dans en animaties, robots, drones, film en muziek en laat zo de ontmoeting zien tussen techniek en de mens. De voorstelling bestaat uit vijf choreografieën met namen als Airman, Game Engine en As it Appears. Vernieuwend dansspektakel, ook voor mensen die niets met dans hebben. Met gratis inleiding van David Middendorp om 19.15 uur.

Cloudbusting - 40 Years Of KATE BUSH op vrijdag 15 november, 20.15 uur. Kaarten: €24,50/€23,-. Mandy Watson lijkt niet alleen sprekend op haar idool Kate Bush, maar zingt ook met dezelfde sound en emotie van de diva. Watson is de zangeres van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting. "Alsof we de stem van Kate zelf horen", zeggen bandleden Del Palmer en Preston Heyman over Mandy. En zij kunnen het weten, want zij hebben nog opgetreden met grande dame Bush. De ontroerende songs van Kate Bush als 'Wuthering Heights', 'Don't give up' en 'Babooshka' domineerden jarenlang de hitparades. 40 Years of Kate Bush is een waar eerbetoon.

Pink Floyd Project - 40 Years... The Wall op vrijdag 22 november, 20.15 uur. Kaarten: €35,-/€33,50. Bijna veertig jaar na het uitkomen (30 november 1979) van The Wall wordt dit spektakelstuk van Pink Floyd integraal uitgevoerd in De Willem door een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands, met medewerking van het Kidsright kinderkoor. In The Wall staan machtsmisbruik en isolement centraal.

Ronald Snijders - Groot Succes 2 op zaterdag 23 november, 20.15 uur. Kaarten: €19,50/€18,-. "De koning van het absurdisme"' noemde Elsevier hem. "Een illusionist met woorden" schreef Het Parool over Ronald Snijders. En De Theaterkrant oordeelde over zijn programma Groot Succes 2: "Grote Ronald is Briljant." Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Ronald Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Wederom een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Meer berichten