Arja Smit. (Foto: Privé)
Arja Smit. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Nieuwe trainsters bij V.V.H.P.

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht laat weten dat de trainsters van" Sport en Spel" na 24 jaar training gegeven te hebben stoppen met trainingen te verzorgen bij de vereniging om nu de kans te geven aan de jongere generatie.

Daar "Sport en Spel" het kindje van de 2 trainsters Lenie Breedveld en Arja Smit zijn, zal het ondanks hun eigen beslissing toch moeilijk vallen maar….zijn blij deze nieuwe trainsters gevonden te hebben die er veel zin in hebben de vereniging voort te gaan zetten met het geven van trainingen. Na bijna 3 jaar intensief gezocht te hebben heeft Arja Smit 2 personen gevonden die de vereniging de verjonging kan geven bij "Sport en Spel" en ook weer beginnen met het houden van nieuwe cursussen bij de V.V.H.P. Lenie en Arja stoppen theoretisch met het lesgeven , maar… mocht het echt nodig zijn, dan staan ze ten aller tijde klaar om te helpen daar waar het nodig zou zijn.

Vele zullen het niet geloven maar….na 24 jaar Sport en Spel, wat Arja Smit samen met Lenie Breedveld opgezet hebben in 1995 stoppen ze er nu samen mee. Lenie stopt gezien haar leeftijd en Arja wil zich nu op een andere hobby gaan verdiepen. Arja Smit is daarom blij nu een trainers gevonden te hebben die dezelfde passie hebben als zij in 1995 en samen de kar willen gaan trekken. De V.V.H.P. is een gezonde vereniging en staat voor nieuwe ideeën en daar horen jonge mensen bij. Arja Smit is blij om na 33 jaar in het bestuur gezeten te hebben en zich bezig hield met vele zaken in en om de vereniging en veel gestreden te hebben voor de vereniging ,heeft zij aangegeven per 1 januari ook deze taak over te geven aan de jongere generatie met de hoop dat ook zij er vol voor zal gaan daar waar het nodig zou zijn. De verenging bestaat niet voor niets al vanaf 1981 en als het moet strijden voor het recht.

Lenie Breedveld zit 26 jaar in het bestuur van de V.V.H.P. en stopt ook per 1 Januari , ook zij is blij dat er een jongere generatie verder met de verenging zal gaan. Arja en Lenie laten weten dat ze diep in hun hart het moeilijk vinden om na 24 jaar les gegeven te hebben te stoppen , maar dat het beter is, nu er de juiste mensen gevonden zijn. Er komen leuke cursussen in het nieuwe jaar. Dit wordt later dit jaar bekend gemaakt. Ook Sport en Spel zal gewoon doorgaan in het nieuwe jaar op de zondagmorgen. Lenie en Arja zullen tot het einde van dit jaar nog actief zijn met Sport en Spel en dan geven ze echt het stokje over aan de nieuwe trainsters, nu helpen ze het laatste half jaar mee tijdens de trainingen op de zondagmorgen en vinden het erg leuk om te doen.

Meer berichten