Coen Nuijten. (Foto: Bart Morée)
Coen Nuijten. (Foto: Bart Morée) (Foto: Bart Morée)

Coen Nuijten spreekt weer in jeugddienst

PAPENDRECHT - De jeugd aanspreken met de radicale boodschap van het evangelie. Maar dan gebracht met humor en energie. Dat is het doel van de bekende jongeren spreker Coen Nuijten. Net als vorig jaar komt hij ook dit jaar weer in de jeugddienst in de Elimkerk.

Coen Nuijten is onder andere bekend van Opwekking, optredens tijdens New Wine en de reveilweken. Hij weet als geen ander de jeugd aan te spreken met zijn energieke persoonlijkheid en eerlijke boodschap. Dat laatste bleek wel uit de dienst waar hij vorig jaar ook sprak. Veel jongeren gaven aan dat het een goede dienst was, waarbij ze vaak geboeid hebben geluisterd. Zelfs de jongste bezoekers waren geïnteresseerd. Voor deze dienst belooft dat weer veel goeds. . Hij zal het hebben over Actie-Reactie. Wat dat precies inhoud is nog een verrassing.

De muziek zal verzorgd worden door de band Creative, ook bij veel jongeren in Papendrecht bekend. De Elimkerk hoopt erop dat veel jongelui komen luisteren. Coen zal op 10 november om 17:00 uur spreken in de jeugddienst in de Elimkerk aan de PC Hooftlaan 178 in Papendrecht.

Meer berichten