Derek Ogilvie. (Foto: Privé)
Derek Ogilvie. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Derek Ogilvie in Theater De Willem

Van de redactie

En meer

Onder meer Derek Ogilvie komt naar Theater De Willem. Maar er is meer.

PAPENDRECHT - M'ANAM - My Soul staat gepland voor vrijdag 1 november, 20.15 uur. Kaarten: €25,-/€23,50. Acht mannelijke zangers van Ierse bodem vormen de groep M'ANAM, Keltisch voor mijn ziel. Hun gemeenschappelijke oorsprong is Anúna en hun repertoire is dan ook herkenbaar voor liefhebbers van dit Ierse gezelschap. In zeldzaam mooie meerstemmigheid, zónder muzikale begeleiding, brengt het achttal songs waarin de mystiek van landen als Ierland en IJsland tot zijn recht komt. Traditionele en moderne zang van uitzonderlijk hoog niveau, in het Iers, Keltisch, Latijn en IJslands. Dit in combinatie met het gemak waarmee de koorleden contact maken met het publiek.

BBrothers - Kiss The Frog op zaterdag 2 november, 20.15 uur. Kaarten: €17,50/€16,-. The Frog was de legendarische Rotterdamse band rond zanger Rick DeVito. Vooral in de jaren '80 oogstte de band landelijk en internationaal succes, maar de groep was zó vaak in deze regio aan het werk, dat ze hier een inspiratiebron werd voor een hele generatie jonge muzikanten. BBrothers, een deels Papendrechtse formatie rond de gebroeders De Boer en Van der Burgh, blaast het repertoire van The Frog nieuw leven in. De heren doen dat zo goed dat ook oud-Frog leden mee willen spelen. Op 18 januari trad de elf-koppige formatie voor het eerst op in Bibelot en daar ging het dak eraf! Kortom: te mooi allemaal om het bij één keer te houden! Een heerlijk programma met de beste nummers van de drie albums van (Rickey &) the Frog: Be Kind to Animals Kiss a Frog, Document en Capricorn.

The Legends - Swingin' In New Orleans is te zien op zondag 3 november, 14.30 uur. Kaarten: €21,-/€19,50. Het diepe zuiden van Amerika wordt beschouwd als de bakermat van de jazz. Boerenschuren werden na zonsondergang zwoele nachtclubs en New Orleans stond in de jaren '30 bekend om zijn bruisende uitgaansleven, Mardi gras en straatparades. In die hoogtijdagen van de blues en jazz kregen muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino wereldfaam. The Legends, onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp, brengen de gouden tijden terug met onvergetelijke nummers als 'Mack the Knife', 'When the Saints go marching in' en 'Petit Fleur'.

Derek Ogilvie - The Reunited Tour is te zien op dinsdag 5 november, 20.00 uur. Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland. Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst weer live te zien op het podium met zijn '2019 Tour!' Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren. Iedere show is dynamisch waarbij de persoonlijkheid en de paranormale begaafdheid van Derek voor een vermakelijk optreden en een achtbaan aan emoties zorgen! Kaartverkoop gaat via de website www.derekogilvie.com.

Meer berichten