Van de producenten van Bootleg Sixties, komt nu een spectaculaire nieuwe show naar Nederland: The Bootleg Eighties. (Foto: Privé)
Van de producenten van Bootleg Sixties, komt nu een spectaculaire nieuwe show naar Nederland: The Bootleg Eighties. (Foto: Privé) (Foto: )

The Bootleg Eighties in Theater De Willem

In Theater De Willem is de komende tijd weer een keur aan voorstellingen te zien.

PAPENDRECHT - The Bootleg Eighties - Wild Boys op donderdag 31 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten €25,-/€23,50. Van de producenten van de succesvolle Bootleg Sixties, komt nu een spectaculaire nieuwe show naar Nederland: The Bootleg Eighties. Met de beste eighties live-band van Groot Brittannië: Wild Boys. De groep staat garant voor een avondvullende trip down memory lane met muziek van Duran Duran, Spandau Ballet, Wham!, Elton John, Pet Shop Boys, Talk Talk, Depeche Mode, Rick Astley, A-Ha en noem maar op. Het vijftal legt de lat enorm hoog, trekt voor elke gig de registers helemaal open tegen een achtergrond van geweldige visuals. En de charismatische frontman zingt het repertoire van al die geweldige artiesten alsof hij nooit anders gedaan heeft. Dus start je Opel Kadett, trek je beenwarmers aan, breng je Rubik's Cube mee en ga "Back to the Future" met The Bootleg Eighties!

M'ANAM - My Soul is te zien op vrijdag 1 november, 20.15 uur. Kaarten kosten €25,-/€23,50. Acht mannelijke zangers van Ierse bodem vormen de groep M'ANAM, Keltisch voor mijn ziel. Hun gemeenschappelijke oorsprong is Anúna en hun repertoire is dan ook herkenbaar voor liefhebbers van dit Ierse gezelschap. In zeldzaam mooie meerstemmigheid, zónder muzikale begeleiding, brengt het achttal songs waarin de mystiek van landen als Ierland en IJsland tot zijn recht komt. Traditionele en moderne zang van uitzonderlijk hoog niveau, in het Iers, Keltisch, Latijn en IJslands. Dit in combinatie met het gemak waarmee de koorleden contact maken met het publiek.

BBrothers - Kiss The Frog is te zien op zaterdag 2 november, 20.15 uur. Kaarten kosten €17,50/€16,-. The Frog was de legendarische Rotterdamse band rond zanger Rick DeVito. Vooral in de jaren '80 oogstte de band landelijk en internationaal succes, maar de groep was zó vaak in deze regio aan het werk, dat ze hier een inspiratiebron werd voor een hele generatie jonge muzikanten. BBrothers, een deels Papendrechtse formatie rond de gebroeders De Boer en Van der Burgh, blaast het repertoire van The Frog nieuw leven in. De heren doen dat zo goed dat ook oud-Frog leden mee willen spelen. Op 18 januari trad de elf-koppige formatie voor het eerst op in Bibelot en daar ging het dak eraf! Kortom: te mooi allemaal om het bij één keer te houden! Een programma met de beste nummers van de drie albums van (Rickey &) the Frog: Be Kind to Animals Kiss a Frog, Document en Capricorn. The Legends - Swingin' In New Orleans is te zien op zondag 3 november, 14.30 uur. Kaarten: €21,-/€19,50. The Legends, onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp, brengen de gouden tijden terug met onvergetelijke nummers als 'Mack the Knife', 'When the Saints go marching in' en 'Petit Fleur'. Welkom in de sfeervolle nachtclub van The Legends.

Meer berichten