Lone van Roosendaal. (Foto: Robin Kamphuis)
Lone van Roosendaal. (Foto: Robin Kamphuis) (Foto: Robin Kamphuis)

Musical Dinner Show en meer in Theater De Willem

De komende dagen zijn weer diverse voorstellingen te zien in Theater De Willem.

PAPENDRECHT - Syb van der Ploeg e.a. - The Stones vs The Beatles Battle op vrijdag 18 oktober, 20.15 uur. Kaarten: €27,50/€26. Je was in de jaren '60 fan van de Rolling Stones óf van de Beatles. (Elvis en Cliff fans telden even niet mee). In dit concert komt deze 'concurrentiestrijd' aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete wordt opnieuw gevoerd in het theater: koop je een kaart voor het Stones- of Beatlesvak?

Lone van Roosendaal e.a. - Musical Dinner Show op zaterdag 19 oktober, 18.30 uur. Kaarten: €69,50. Een spectaculaire avond uit! Een drie gangen diner en een wervelende show van enkele van onze grootste musicalsterren. Wij dekken mooie tafels op het podium en in de zaal, zetten een podium in het midden, laten een gevierde cateraar een culinair diner serveren en Lone van Roosendaal, Mariska van Kolck, Remko Harms (L.A. The Voices, Les Miserables) en ceremoniemeester Jasper Taconis (Chicago) doen de rest.

Släpstick (voorheen Wereldband) - Släpstick op zaterdag 26 oktober, 20.15 uur. Kaarten: €23,50/€22. Vijf mannen op een kermis in 1920 verdwalen in een stomme film. Ze voeren je mee in een avond vol verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie. Voor liefhebbers van The Ashton Brothers verplichte kost.

Meer berichten