Het evenement van Excelsior Papendrecht. (Foto: Privé)
Het evenement van Excelsior Papendrecht. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Boeken- en Rommelmarkt Excelsior Papendrecht groot succes

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft Excelsior Papendrecht haar jaarlijkse Rommel- en Boekenmarkt gehouden.

Vele bezoekers stonden al ruim voor 10:00 uur, het tijdstip waarop de Boeken- en Rommelmarkt opende, te wachten voor de ingang. Gedurende de ochtend en de middag bleef het gezellig druk. De toegestroomde bezoekers konden op het plein voor het verenigingsgebouw naar hartenlust rondsnuffelen tussen de vele kramen en verkoopbare waar. In het verenigingsgebouw was ruimte gemaakt voor een grote boekenmarkt met een zeer divers aanbod.

Aan het einde van de dag werd door de voorzitter van Excelsior, dhr. Wijnand Buursema, de opbrengst bekend gemaakt. De opbrengst zal o.a. worden gebruikt voor de organisatie van de diverse evenementen tijdens het Jubileum jaar in 2020. "Volgend jaar bestaat de vereniging 100 jaar wat we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan", aldus Buursema. En daaropvolgend; "Hoe dit programma eruit gaan zien zullen we binnenkort presenteren. Nu focussen we nog even op ons
aankomende 70s & 80s concert van 5 oktober." Informatie over het 70s & 80s concert van Excelsior vindt u op www.excelsiorpapendrecht.nl. Kaarten zijn te koop via de ticketshop van Theater de Willem, of via de website van Theater de Willem (www.theaterdewillem.nl). 

Meer berichten