Adly Barendse en Nathalie Heezen zijn de dames achter Jut & Jul. (Foto: Privé)
Adly Barendse en Nathalie Heezen zijn de dames achter Jut & Jul. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Restaurant Jut & Jul opent binnenkort de deuren

Dinsdag 1 oktober ontvangen Jut & Jul de sleutel van de Veerstoep in Papendrecht. Binnenkort opent Restaurant Jut & Jul in het hart van Papendrecht haar
deuren.

PAPENDRECHT - In een horecazaak met zo'n historie hoort een bekend horecaduo dat weet waar ze het over heeft. Adly Barendse en Nathalie Heezen zijn de dames achter Jut & Jul. Geen 'vreemd stel' zoals in het woordenboek staat bij Jut & Jul. Nee! Bekend uit de horeca in Papendrecht, waarin zij beiden jaren hebben gewerkt en bekend zijn bij een breed publiek. Ze delen samen de passie voor het horecavak en dat is de ultieme drijfveer voor hun eigen zaak.

Adly staat bekend om haar gastvrijheid. Raakt nooit uitgepraat over eten en drinken en is je beste adviseur aan tafel. Haar rijke ervaring in het horecavak gecombineerd met haar mensenkennis en inlevingsvermogen maken haar op-en-top gastvrouw. Passie voor het vak, een enorme drive om het gasten naar hun zin te maken zijn haar belangrijkste kenmerken. Ze heeft in vele landen proeverijen gehad en weet wat goed en lekker is. Ze brengt een brede kennis mee in smaakcombinaties en heeft oog voor detail. Nathalie komt uit een echt horecagezin en het opzetten en runnen van een horecazaak is haar met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan heeft zij mee kunnen kijken met het horecaondernemerschap en zo de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als echte gastvrouw weet zij als geen ander hoe ze haar gasten flink in de watten kan leggen.

Een lang gekoesterde droom van de dames, het beginnen van een eigen zaak, komt nu eindelijk uit. Van buiten blijft het icoon 'de Veerstoep' gelijk, maar voor binnen hebben ze grote plannen. Zo moet de keuken moet het hart van de zaak worden en daarom wordt deze naar het midden van de zaak verplaatst. Daarnaast willen ze door middel van een vide beide verdiepingen met elkaar verbinden voor een open sfeer. Ook het interieur willen de dames grondig aanpakken om een hedendaagse sfeer neer te zetten. Door middel van crowdfunding heeft Jut & Jul het geld voor deze verbouwing opgehaald. Binnen 50 uur hadden zij de benodigde €180.000,- met de hulp van de inwoners van Papendrecht binnen gehaald. Dat ze dit geld zo snel bij elkaar zouden krijgen hadden de dames nooit verwacht. De komende weken zullen worden gebruikt om de zaak volledig te verbouwen en in december hopen de dames de deuren van Restaurant Jut & Jul te openen. Volg Jut & Jul via facebook.com/restaurantjutenjul.

Meer berichten