Ook dit jaar is Excelsior Papendrecht en het orkest weer in het programma van Theater De Willem te vinden. (Foto: Excelsior Papendrecht)
Ook dit jaar is Excelsior Papendrecht en het orkest weer in het programma van Theater De Willem te vinden. (Foto: Excelsior Papendrecht) (Foto: Excelsior Papendrecht)

Excelsior Papendrecht in het theater

Ook dit jaar is Excelsior Papendrecht en het orkest weer in het programma van Theater De Willem te vinden.

PAPENDRECHT - Zoals al vele jaren met het nieuwjaarsconcert nu op 11 januari 2020 met als gast Marco Bakker. Maar sinds een aantal jaren ook met diverse showprogramma's. Op zaterdag 5 oktober gaat het echt beginnen voor het orkest van Excelsior Papendrecht met een 70s en 80s concert met medewerking deze keer van De West Coast Big Band – top musici -waar het podium mee gedeeld gaat worden. En Excelsior verrast u altijd weer. Want deze beroepsmusici kunnen u als geen ander meenemen naar het gevoel van de 70's en 80's. En dan nog eens het orkest van Excelsior dan weet u het wel .Dus wees gewaarschuwd !! Het zal niet makkelijk zijn om stil in uw stoel te blijven zitten. Heerlijk avondje uit voor een Excelsior prijs van 15 euro. Daar blijf je niet voor thuiszitten. En zoals altijd kaarten verkrijgbaar via Theater de Willem.

Zie website van theater de Willem maar U kunt ook telefonisch reserveren: Dit kan op werkdagen van 7.00 tot 14.00 uur en daarnaast op maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.30 uur, en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.30 uur. En één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoonnummer 078-6158226.Of stuur een email naar: reserveren@theaterdewillem.nl en de ticketshop van het theater is bij de ingang van Sportcentrum Papendrecht, naast het Apollohotel aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Dus stap op de Disco-Train volgens Excelsior en ga terug in de tijd tijdens deze spectaculaire disco en soul avond en fantastische show met de grootste hits uit de 70's & 80's. Denk hierbij aan Earth Wind & Fire, Lionel Richie, The Legends en vele anderen. Het orkest van Excelsior is al jaren een begrip, zowel binnen als buiten Papendrecht, en is al vele samenwerkingen aangegaan met bekende artiesten en groepen. Van een Hollandse avond met Sineke tot het Groot niet te Vermijden en vele anderen.

In 2017 wist de West Coast Big Band de eerste prijs in de wacht te slepen op het prestigieuze International Big Band Competition. Houdt u van de 70s en 80s en wilt u die muziek weer horen kom dan naar theater de Willem op zaterdag 5 oktober, aanvang 20:15 uur. En in 2020 staat op 5 mei ook al een programma gepland in het kader van 75 jaar bevrijding. Het bevrijdingsconcert en dan o.a. m.m.v musicalster Rene van Kooten. Ook hier kunt u nog kaarten voor reserveren. In 2020 bestaat Excelsior Papendrecht 100 jaar en dus verder in dat jaar zal Excelsior en zijn orkest maar ook andere orkesten nog veel van zich laten horen. Zo gaat men op 28 en 29 maart 2020 een weekend naar Blomberg ( D) de zustergemeente van Papendrecht. Burgemeester Aart Jan Moerkerke is dan ook van de partij alsmede ook oud burgemeester Kees de Bruin. Zie www.excelsiorpapendrecht.nl en noteer vast voor volgend jaar Excelsior 100 jaar. Het jubileumconcert is op 31 oktober 2020.

Meer berichten