Er komt een jubileumconcert aan. (Foto: Privé)
Er komt een jubileumconcert aan. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Jubileumconcert van kinderkoor en tienerkoor

PAPENDRECHT - In november 1999 is kinderkoor Friends opgericht en 20 jaar later is het nog steeds een enthousiast koor onder leiding van Simone Leeuwesteijn (dirigent) en Pascal van den Dool (pianist). Het koor is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. In 2008 kwam de toenmalige dirigente, Christel de Bruijn, met het idee om het tienerkoor Forever op te richten, omdat de kinderen zich te oud gingen voelen voor het kinderkoor zodra ze naar de middelbare school gingen.

Kinderkoor Friends repeteert op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur en tienerkoor Forever van 19:15 tot 20:15 uur, zodat de koren ook een kwartier samen kunnen zingen. De repetities vinden plaats in de bovenzaal van kerkelijk centrum De Ark in Papendrecht. Nu bestaat Friends 20 jaar en Forever ruim 10 jaar. Al die jaren hebben de koren veel leuke dingen gedaan, zoals 5 concerten met het Mwangaza-koor uit Uganda, zingen tijdens kerkdiensten, leuke uitjes en kampen.

Het bestuur wil dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en heeft besloten om een jubileumconcert te houden. Dit concert staat gepland op 12 oktober 2019 in de Sionskerk, Rubensstraat 35 te Papendrecht. Het concert begint om 19:30 uur en de kerk gaat open om 19:00 uur. Kaartjes zijn te koop aan de deur en kosten € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 5,- voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Meer berichten