Zaterdag 14 september is de officiële opening. (Foto: Privé)
Zaterdag 14 september is de officiële opening. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Autobedrijf Kelvinring en Autopoetsbedrijf Poets Anders openen nieuwe locatie

PAPENDRECHT - Autobedrijf Kelvinring en Autopoetsbedrijf Poets Anders gaan uitbreiden in het voormalige pand van Auto van Wijngaarden aan de Vondellaan 164 in Papendrecht.

Autobedrijf Kelvinring is vijf jaar geleden gestart in Alblasserdam en is gevestigd aan de Kelvinring 3. Het bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto's, onderhoud en reparaties en verzorgt ook Apk-keuringen. Autopoetsbedrijf Poets Anders is gevestigd aan de Noordhoek 51 in Papendrecht en aan de Langeweg 5k in Oud-Beijerland. Het bedrijf bestaat al 19 jaar in de regio en richt zich met name op de interieur- en exterieur behandeling, zoals: autobekleding reiniging, geur behandeling, kunstig behandeling, polijsten, koplamp behandeling en velgen reiniging. Zaterdag 14 september is de officiële opening van 18.00 tot 21.00 uur, verzorgd met hapjes en drankjes.

Tijdens de opening van de nieuwe locatie in Papendrecht worden er drie prijzen verloot onder de gasten, te weten een poetsbeurt ter waarde van € 150,-; een onderhoudsbeurt ter waarde van € 100,- en tot slot een Apk-keuring ter waarde van. € 50,-.

Meer berichten