Het theaterseizoen wordt muzikaal afgetrapt met de voorstelling de Beatshow. (Foto: Trees Rouw en Titus Brein)
Het theaterseizoen wordt muzikaal afgetrapt met de voorstelling de Beatshow. (Foto: Trees Rouw en Titus Brein) (Foto: Trees Rouw en Titus Brein)

Theater De Willem in de startblokken voor nieuw theaterseizoen

PAPENDRECHT - Na de zomerperiode is Theater De Willem weer helemaal klaar een nieuw theaterseizoen. In de zomer is de kaartverkoop gewoon doorgegaan via de website www.theaterdewillem.nl, maar vanaf nu is ook de kassa weer geopend en zijn zij telefonisch weer bereikbaar.

Ook dit seizoen heeft Theater De Willem weer voor ieder wat wils: de leukste cabaretiers, de meest betoverende jeugdvoorstellingen, de meest swingende muziekvoorstellingen en het mooiste toneel. Het theaterseizoen wordt muzikaal afgetrapt met de voorstelling de Beatshow; een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren '50 en '60 nog heeft meegemaakt.

De foyer van het theater, dat zich in de naastgelegen school bevindt, is grondig aangepakt. Veel zitruimte, sfeervolle verlichting en industriële meubels maken van de foyer een plek om gezellig met een drankje na te praten over de voorstelling. Een greep uit de voorstellingen die aankomend seizoen te zien zijn: Doornroosje, VOF De Kunst, Ernst, Bobbie & De Rest, Jandino Asporaat, Paul Haenen, Urbanus, Nienke Plas, Brandweerman Sam, ABBA Gold, Jon van Eerd, Rundfunk, Top2000 Live, Plien & Bianca, Gerard Cox, Jeans, Lenette van Dongen en Stef Bos.

De kassa van Theater De Willem bevindt zich in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110. De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar (op 078-6158226) van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met donderdag van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Aan de Van der Palmstraat 4 is de kassa een uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. 

Meer berichten