70s & 80s Night. Foto: Privé)
70s & 80s Night. Foto: Privé) (Foto: Privé)

Excelsior en The West Coast Big Band presenteren 70s & 80s Night

PAPENDRECHT - Op zaterdag 5 oktober staat het orkest van Excelsior, onder leiding van Ruud Welle, in Theater de Willem met een nieuwe productie getiteld '70s & 80s Night'. Dit concert staat in het teken vanmuziek uit de jaren 70 en 80.

Onder andere muziek van Earth Wind & Fire, Lionel Richie, Ray Charles, Supertramp en Stevie Wonder zullen op deze avond langs komen. Het orkest van Excelsior is al jaren een begrip, zowel binnen als buiten Papendrecht, en kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Ook schuwen zij niet om samenwerkingen aan te gaan met diverse bekend artiesten en groepen. Deze keer zal het podium worden gedeeld met De West Coast Big Band. Deze beroepsmusici kunnen u als geen ander meenemen naar het gevoel van de 70's en 80's.

The West Coast Big Band is bekend van haar vele optredens op Jazz festivals in Nederland en ver daarbuiten. Ook hebben zij diverse grote artiesten begeleid zoals Benjamin Herman, Piet Noordijk, Ferdinand Povel, Ilja Reijngoud, Jarmo Hoogendijk, Carlo de Wijs, Edwin Rutten en Babette van Veen. In 2017 wist de West Coast Big Band de eerste prijs in de wacht te slepen op het prestigieuze International Big Band Competition. Het belooft een fantastische avond te worden.

Informatie over het concert is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl. Kaarten zijn te koop via de ticketshop (www.theaterdewillem.nl) of aan de kassa van Theater de Willem.

Meer berichten