Er is een Open Huis op 13-14 en 15 september. (Foto: Privé)
Er is een Open Huis op 13-14 en 15 september. (Foto: Privé) (Foto: )

Stijldansen bij Danscentrum Goetjaer

PAPENDRECHT - Binnenkort starten er nieuwe stijldans cursussen bij Danscentrum Goetjaer in Papendrecht. Het gaat om een kennismakingscursus van 12 weken en kost € 110,- per persoon.

Dansles is leuk, het is de leukste les die er is. Hoofdzaak is dat je goed leert dansen. Daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en dat je je thuis voelt in de dansschool. De lessen worden verzorgd in het Denksportcentrum aan van der Palmstraat 12 te Papendrecht. Ruud Goetjaer heeft zijn eerste danspassen geleerd in Papendrecht. Na een succesvolle wedstrijdperiode heeft hij zijn dansleraar diploma behaald, is hij nationaal en internationaal opleider en examinator van dansdocenten geworden en is hij een gevraagd nationaal en internationaal jurylid bij danswedstrijden.
Goetjaer heeft al jaren een grote dansschool in Brabant en nu komt hij weer terug naar Papendrecht.


Naast Ruud zal ook Rick Sellier de lessen verzorgen. Rick is ook een gediplomeerd dansleraar en heeft eerder al meer dan 10 jaar dansles gegeven in Papendrecht. Er wordt vooralsnog lesgegeven in het weekend, op vrijdagavond, zaterdagavond en op zondagavond aan beginners en (ver)gevorderden, Salsa en Swing. Er is een Open Huis op 13-14 en 15 september. Nadere informatie volgt. Danscentrum Goetjaer - van der Palmstraat 12 - Papendrecht www.goetjaer.nl - tel: 06-54775280.

Meer berichten