Gratis proefles bij de JeugdTheaterSchool Papendrecht

Papendrecht - Vanaf september start de JeugdTheaterSchool Papendrecht weer met een nieuwe reeks lessen. Dus hou jij van dansen, zingen en acteren? Of wil je dit leren? Kom dan bij de JeugdTheaterSchool Papendrecht! Eerst een keertje uitproberen? Kom dan gratis naar de proefles op 3 september. 

De JeugdTheaterSchool is er voor iedereen uit Papendrecht én omstreken, van groep 3 t/m 8 en de brugklas van het voortgezet onderwijs. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd. In alle groepen krijgen de leerlingen les in dans, zang en spel. Per blok kiezen de  docenten een thema waar de nadruk op ligt. Theater De Willem beschikt over een netwerk van theaterdocenten en theaterinstellingen als Hofplein, ToBe en vele anderen. Zij kiezen docenten met bewezen capaciteiten om de lessen op te zetten, te organiseren en te geven. Daarbij wordt er ook een beroep gedaan op andere podiumkunstenmakers voor workshops en masterclasses, bijvoorbeeld op het gebied van streetdance, dj-ing of acrobatiek. Er wordt twee keer per jaar toe gewerkt naar een uitvoering in Theater De Willem. 
De lessen vinden één keer per week plaats, op dinsdag, aan het einde van de middag/avond in het splinternieuwe, multifunctionele gebouw "De Boeieraak" in Papendrecht. 

Iedereen is van harte welkom bij de gratis proefles op dinsdag 3 september (na schooltijd). Aanmelden kan via jtsp@theaterdewillem.nl. 

Waarom de JeugdTheaterSchool Papendrecht? 
Theater is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het leert kinderen op een andere manier kijken naar de wereld die ze al denken te kennen en het geeft ze een blik op andere werelden. Bij theaterspelen maken kinderen gebruik van hun fantasie, concentratie en diverse technieken, met tekst of gebaren, om een verhaal te vertellen. Ze leren de basis van stembeheersing, zangtechniek en dans. Ook komen ze in aanraking met geschreven tekst, muziek en dans en krijgen ze een kijkje achter de schermen van één van de avontuurlijkste gezamenlijke creatieve processen die er bestaan. Theater brengt kinderen op een speelse manier in contact met anderen en maakt ze zelfverzekerder.
Kinderen met groter talent helpen we graag verder naar andere opleidingen. We gaan voor alle kinderen die plezier beleven in theater maken. En door de verbinding met het theater zijn de lijntjes kort.

Meer informatie? Mail naar jtsp@theaterdewillem.nl of kijk op www.theaterdewillem.nl. 

(ingezonden)

Meer berichten