Drummer Liam van de Popschoolband Lleed tijdens een vorige open  dag. (foto: Danny van der Weck)
Drummer Liam van de Popschoolband Lleed tijdens een vorige open  dag. (foto: Danny van der Weck) (Foto: DANNY VAN DER WECK)

Open Dag bij ToBe cultuurcentrum

Regio  - Het is Open Dag bij ToBe cultuurcentrum op zondag 8 september. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen bezoekers op ontdekkingstocht in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht.

In elk lokaal is een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen tot en met 20 jaar en is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen kans maken op een korte cursus of korting op hun jaarcursus.
In de week van maandag 16 september starten alle ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Volg workshops zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken. Bekijk op www.tobe.nl/agenda het programma.

Naast alle gratis workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de Open Dag. Zo is er De vloer op, met improvisatietheater voor en door jongeren, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een Afterparty in de Talent Stage van de Popcentrale. Al deze activiteiten zijn ook gratis.
Tijdens de Open Dag kun je kans maken op een gratis, korte cursus van 5, 10 of 15 weken óf € 100 korting op je jaarcursus in 2019-2020. Haal bij binnenkomst op de Open Dag het programma op en kijk op de achterkant wat je moet doen om kans te maken op de prijs.

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen: www.tobe.nl

Meer berichten