Grote verbouwing voor Jumbo Westpolder

Papendrecht - Zaterdag 31 augustus om 17.00 uur sluit de Jumbo in het winkelcentrum de Westpolder aan de Jan van Gooijenstraat 5 voor elf dagen om na een grote verbouwing donderdag 12 september om 9.00 uur te heropenen.

Zaterdag 31 augustus kunnen de klanten veel voordeel halen omdat alle overgebleven verse producten (behalve brood en banket) met 50 korting wordt verkocht.

De bezorging gaat gedurende de sluitingsperiode gewoon door vanuit Jumbo Westpolder. De bestellingen kunnen ook worden opgehaald in de Meent.

Tevens gaan er diverse vertrouwde medewerkers werkzaam zijn in Jumbo de Meent gedurende de sluiting en is filiaal Jumbo aan de Meent extra gevuld om de klanten uit de Westpolder te kunnen ontvangen. Overigens zondag 1 september is de Meent ook open van 1200 -1800 uur!

"De winkel in de Westpolder wordt aangepast i.v.m. het plaatsen van nieuwe koelingen en vriezers omdat deze niet meer optimaal functioneerde en niet meer van deze tijd waren. Dit gaf gelijk de gelegenheid om alle wensen van de klant die we hadden verzameld met onze klantentevredenheidsonderzoek afgelopen voorjaar mee te nemen in de nieuwe indeling van de winkel. In grote lijnen gaan alle afdelingen op dezelfde plaats terugkomen maar wel met hedendaagse aanpassingen en uitbreidingen.

Het assortiment wordt ook aangepast aan de lokale behoefte in Papendrecht. Wij hebben er erg veel zin in om de winkel de komende weken gereed te maken voor u als consument en hopen jullie weer gauw vanaf donderdag 12 september om 900 uur te verwelkomen.

De heropening zal worden verzorgt door onze wethouder van Economische Zaken Pieter Paans en de filiaalmanager Ernst Venderbos.

De eerste 100 klanten ontvangen een mooie bos Jumbo bloemen en wij verzorgen veel winkelplezier de eerst 3 openingsdagen. U kunt veel proeverijen verwachten de eerste 3 dagen, donderdag en zaterdag is er live muziek, kinderen kunnen zich vrijdag laten schminken en uiteraard hopen wij dat u de komende jaren bij ons met veel plezier en gezelligheid dagelijks uw boodschappen komt doen. Tot gauw in onze vernieuwde winkel."

(bron: Jumbo)

Meer berichten