expositie wordt ingericht
expositie wordt ingericht (Foto: Riek Verdoorn)

Unieke Schilderijen Expositie in Papendrecht In het: "Denksport Centrum Papendrecht", vindt t/m eind oktober een unieke schilderijen

Dit is een ingezonden bericht, iedereen kan een bericht inzetten via onze website 

Unieke Schilderijen Expositie Denksport Centrum Papendrecht

In het: ”Denksport Centrum Papendrecht”, vindt t/m eind oktober een unieke schilderijen expositie plaats

De expositie wordt georganiseerd door leden van:         “ Teken en schilderclub” van Cisarts”

"Heren Sociëteit C’70 "

“Denksport Centrum Papendrecht”.

Doordat sommige leden lid zijn van meerdere clubs ,is er een leuke samenwerking tussen de 3 clubs ontstaan, welke uiteindelijk geleid heeft tot de opzet van deze expositie.

Er worden ongeveer 30 schilderwerken in diverse schilderstijlen en van diverse schilders ten toon gesteld. We willen u graag wat meer informatie verstrekken over de clubs waaruit de schilders voortkomen;

Onder de koepel van “CisArts”, functioneert al vele jaren ook een schilders club van ongeveer 15 mannen/vrouwen, waarvan sommigen al meer dan 10 jaar lid zijn. Iedere donderdagochtend wordt er getekend of geschilderd met verschillende materialen uiteenlopend van potlood, aquarel, pastel en acryl en olieverf.                                                                                                                 Er kan zelf worden gekozen voor materiaal en onderwerp.

De schilderochtenden worden begeleid door Ciska de Vries. Door samen te schilderen is in de loop der tijden ook een sterke sociale band tussen de leden ontstaan.Welke vervolgens weer leidt tot veel gezelligheid onderling. Heeft u belangstelling dan kunt u contact op nemen met Ciska de Vries Telefoonnummer: 06 53633567

Heren Sociëteit C’70 is in 1970 opgericht door een aantal inwoners van de gemeente Papendrecht, met als doel met anderen van gedachten te wisselen over alle mogelijke onderwerpen.

Het is een pure gezelligheids- vereniging, zonder verplichtingen en zonder liefdadigheidsoogmerk.                De meeste leden zijn gepensioneerd en hebben verschillende achtergronden, zoals ondernemers, ambtenaren en professionals van diverse pluimage.

Wat doen wij? Wij komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar in De Spil te Papendrecht om onder het genot van een drankje en een hapje over alle mogelijke onderwerpen te praten.

Ook worden er door de leden regelmatig lezingen gegeven over hun ervaringen variërend van beroepservaringen tot bijzondere vakantiebelevenissen. Heren Sociëteit C’70 biedt u de gelegenheid om in gezellige kring kennis te maken met anderen die in dezelfde omstandigheden verkeren.

Heeft u belangstelling neem dan gerust contact op met :

Sociëteitsvereniging "Club 70"
P.J. Oudstraat 322
3354VJ, Papendrecht
Netherlands
Tel: +31 (0)78 647 50 38
Mob: +31(0) 6 23 66 54 90
Email: peterscheepers1947@kpnmail.nl

“Denksport Centrum Papendrecht”

In het denksportcentrum wordt door maar liefst 7 bridgeclubs en 1 schaakclub wekelijks gespeeld . Daarnaast organiseert het district Dordrecht van de Nederlandse Bridge Bond er haar wedstrijden.

Al met al komen er jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers.

In deze accommodatie wordt elk kwartaal een nieuwe expositie ingericht.

De expositie is voor het (grote) publiek in de zomer te bezichtigen : elke dinsdagavond en donderdagavond, voorafgaand aan de bridgedrive van 19.00 uur t/m 19.45 uur

Op zaterdag 17 augustus van 11.00 uur t/m 15.30 uur                                                                                                  en zaterdag 28 september van         “                 “

Het expositie adres: Van der Palmstraat 12, Papendrecht. (tegenover theater De Willem).

Door elkaar vanuit verschilldende denkwerelden te inspireren, zijn de kunstwerken, ontstaan. En door de culturele en gastvrije instelling van het denksportcentrum is deze expositie mogelijk geworden.

We hopen dat u veel gaat genieten van al deze creatieve talenten welke onze gemeente te bieden heeft . En wensen u veel plezier met de bezichtiging.

Meer berichten