(foto: pr)
(foto: pr)

Hondenbezitters sluiten seizoen af

Papendrecht – Op zondag 14 juli heeft de Ver. Van Hondenbezitters Papendrecht (V.V.H.P.) de afsluitmorgen gehouden voor de hondensporters van Sport en Spel. De sporters mochten samen met naaste familie of vrienden de puzzeltocht in het park lopen. Er moesten 10 vragen gezocht worden met daarbij het meest originele antwoord werd beloont.

Bij terugkomst van de puzzeltocht mochten de honden één voor één in de ballenbak wat lekkers zoeken. De hondjes die uit één gezin kwamen probeerde dit samen.

Ook voor de aanwezige kinderen waren kleurplaten met kleurtjes die ze na afloop mee naar huis mochten nemen.

Ter afsluiting werd er met z'n allen door de vereniging een BBQ georganiseerd waarbij iedereen hieraan mocht deelnemen die er waren. Het werd een leuke en vooral een gezellige ochtend voor baas en hond.

Alle deelnemers van de vereniging kregen nog een leuke attentie mee naar huis, waar ieder heel blij mee was.

Er werd afscheid genomen van de voorzitter van de vereniging Monique van Bekkum.

Op 8 September gaat Sport en Spel weer van start en er kunnen nog enkele mensen zich opgeven voor de proeflessen van Sport en Spel.

Bij de vereniging komen straks veel veranderingen, het is de bedoeling dat een jongere generatie het stokje gaat overnemen. De vereniging is hier dan ook druk mee bezig dit goed te laten verlopen. Hierover wordt men later bericht.

Helaas heeft de vereniging weer een aangifte van moeten doen bij de politie . Er zijn 16 mollenverjagers en grote pionnen ontvreemd van het terrein. "Het bestuur wordt hier doodziek van. Zijn het geen vernielingen dan wordt er wel wat van het terrein weggenomen. Mochten er mensen zijn die in het weekend mensen zien die op het terrein zijn die er niet horen te zijn dan horen we dit graag", stelt het bestuur.

Voor informatie over Sport en Spel of over andere cursussen dan kan men informatie verkregen via onze website www.bezichtig.nu/vvhp

Meer berichten