'(Ver)ken uw dorp' bij Stichting Dorpsbehoud Papendrecht

Papendrecht - Deze zomer presenteert Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, gevestigd aan de Veerdam 6, de tentoonstelling, tevens speurtocht en wedstrijd: "(ver)ken uw dorp". Deze is bedoeld voor wie Papendrecht goed kent of, wandelend of fietsend, wil leren kennen.

Er hangen op deze tentoonstelling 30 foto's van onder meer bezienswaardigheden van het Papendrecht van nu, ook te vinden op de website www.dorpsbehoudpapendrecht.nl. Wie actief mee wil doen, kan op een formulier, af te halen bij het museum, invullen wat er op de foto's staat. Het loont de moeite om ook even de tentoonstelling te bekijken, want daar is elke foto gecombineerd met een oudere foto, die vaak een aanwijzing geeft. De nummers 1 tot en met 20 staan op volgorde; wie 10 en 12 heeft gevonden weet dan dat 11 daar ergens tussenin moet worden gezocht.

Om mee te loten voor een prijs moeten in ieder geval de nummers 1 tot en met 20 worden ingevuld. Onder wie ze alle 30 vindt worden extra prijzen verloot. Vóór 15 september moeten de formulieren zijn ingeleverd; daarna wordt in het museum de tekst bij de foto's gezet en is het natuurlijk geen kunst meer.

Iedereen kan en mag gratis meedoen.

Meer berichten