(foto: VV Drechtstreek)
(foto: VV Drechtstreek) (Foto: )

JeugdClubDag en barbecue bij VV Drechtstreek

(ingezonden door VV Drechtstreek)

Papendrecht - Op zaterdag 13 juli vond bij VV Drechtstreek de JeugdClubDag plaats met aansluitend de familie BBQ. En wat een feest was het!

Onder leiding van Freestylevoetbal.nl werd de dag voor de ruim 160 kinderen georganiseerd. Jeand Doest, ook wel Easy Man the King of Panna genoemd, en Freestyler TomV verzorgden de openingsact en begeleidden de kinderen gedurende de verschillende activiteiten.

Om 10.00 uur was de JO12 en JO13 uitgenodigd, om 12.45 uur de JO10 en JO11 en om 15.15 uur was het tijd voor de mini's en JO7 t/m JO9 om hun talenten op het gebied van voetbal, panna's en andere trucjes te showen.

De dag begon met wat minder weer, maar uiteindelijk brak het zonnetje door en wat was het heerlijk om te zien dat alle kinderen genoten!

Na afloop kregen alle kinderen nog een aardigheidje mee naar huis. Om 16.00 uur begonnen DJ William en DJ Kippie te draaien op het terras en werd het al gezellig druk bij de kantine. Om 18.00 uur startte de BBQ, welke verzorgd was door Kookgemak.

Met ruim 140 volwassenen en 110 kinderen hebben we, onder het genot van een gezellig muziekje, genoten van een heerlijke BBQ.

Meer berichten